PALVELUPAKETIT

some20.jpg

Kokonaisvaltaiset hyvinvointipaketit auttavat jaksamaan

ja voimaan paremmin.

 

Löydä sinulle sopiva kokonaisuus alta tai kysy apua maiju@hyvinkaanselkaklinikka.fi

NAPRAPATIA-PAKETIT

Häiritsevätkö kiputilat ja vaivat arkea? Haluatko voida paremmin ja löytää motivaation aktiivisempaan elämään uudelleen? Kun haluat parantaa fyysistä kuntoasi, mutta et kaipaa elämääsi pakolliselta ja ikävältä tuntuvaa kuntosaliharjoittelua vaan ohjelman, joka suunnitellaan sinun toiveiden ja mielenkiintojesin mukaan. Naprapatian avulla löydätinnostuksen liikunnalliseen ja hyvinvoivaan elämäntyyliin. Naprapatiassa kartoitan aina asiakkaan kokonaistilanteen arjen kuormitustekijöiden, liikunnan, ravinnon ja unen osalta. Näin huolehdimme yhdessä hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti ja saamme aikaan elämänmittaisia tuloksia, joiden kanssa elämämaistuu aivan uudella tavalla!

KROPPA KUNTOON -PAKETTI

Kroppa kuntoon -paketti sopii sinulle, kun haluat elää kivutonta elämää, jossa liikunta on motivoiva ja normaali osa arkeasi. Paketti on jatkuvaa huolenpitoa sisältävä paketti, joka sopii niin ennaltaehkäisevästi, akuutisti että pitkittyneiden kiputilojen hoidossa. Mahdollisuus myös etävastaanottoon ympäri Suomen.

 

Sisältää

● alkukartoituksen ja haastattelun

● kartoituksen pohjalta tehdyn henkilökohtaisen suunnitelman hoidosta

● omatoimisen harjoitusohjelman

● ohjeita arjen hyvinvointiin

● tapaamiset 1 krt viikossa Hyvinkäällä/treenisalilla/etänä

● seuranta ja kannustus mukana asiakkaan arjessa WhatsAppilla tai sähköpostilla

 

Hinta

● 6 x 60 min 400 euroa (kesto 2-3 kuukautta)

● 3 x 60 min 210 euroa (kesto 1-2 kuukautta)

 

Alkukartoituksessa voimme halutessasi yhdessä määritellä kumpi kokonaisuus toimii sinulle paremmin.

KOKONAISVALTAINEN HYVÄ OLO -PAKETTI

Tässä paketissa yhdistetään naprapatia ja LPG-hoidot jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Paketissa lähdetään liikkeelle alkukartoituksella ja haastattelulla. Tämän perusteella suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus, joka sisältää naprapatiakäsittelyjä ja harjoitteita, joilla parannat kehosi toimintaa. Tämän lisäksi saat ohjeita nukkumisen ja syömisen parantamiseen, jos sinulla on haasteita tällä saralla. Kokonaisvaltaista huolenpitoa, jossa ​sinä olet aina tarinan sankari.

 

● 4 x 60 min 270 euroa (kesto 1-2 kuukautta)

● 12 x 60 min 780 euroa (kesto noin 6kk / tapaamiset kerran kahteen viikkoon)

LPG-HOITOPAKETIT 

Jatkuva väsymys, kiukkuinen fiilis, uniongelmat, heikentynyt suoritus- ja keskittymiskyky voivat olla merkkejä alipalautumisesta. Kehosi ei pysty erittelemään fyysistä ja psyykkistä kuormitusta vaan kokonaiskuormituksen määrä liittyy kokonaisvaltaisesti kaikkiin elämänosa-alueisiin. Siksi alipalautumisesta kärsivät myös tavallista arkea elävät liikkujat.

 

Haluatko tukea, apua ja ohjeita, kuinka parantaa palautumista olla taas energinen ja positiivinen oma itsesi? Hyvinvointipaketit ovat hyvinvointiasi tukevia kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät erilaiset hoitomuodot. Pakettien avulla voimme hahmottaa tilanteesi kokonaiskuvan paremmin ja hoidot tuottavat näin paremman tuloksen.

PALAUTUMISPAKETTI LPG BASIC

LPG-hoidoista koostuva palautumispaketti sopii sinulle silloin, kun palautumisesi on heikentynyt liiallisen työkuorman tai kovien treenien tai näiden yhdistelmän takia. Paketti sisältää alkukartoituksen, jossa käydään läpi haasteita palautumisen edessä, sovitut hoitokerrat sekä kotiohjeet, kuinka kehittää omaa kykyä palautua paremmin kovan kuormituksen alla.

 

Sisältää

 

● 5 x 60 min LPG-hoitokerrat

● kokonaistilanteen lähtökartoitus

● kotiohjeet

● palautumisen seurannan yhdessä ammattilaisen kanssa

 

Hinta 350 euroa. Palautumispaketin kesto on noin 2 kuukautta. Tapaamiset sovitaan erikseen ja niitä pidetäänasiakkaan tarpeen mukaan 1-2 viikon välein.

PALAUTUMISPAKETTI LPG MINI

LPG-hoidoista koostuva MINI-palautumispaketti sopii sinulle silloin, kun palautumisesi on heikentynyt liiallisen työkuorman tai kovien treenien takia, mutta ei vaadi vielä kovin intensiivistä apua. LPG MINI -paketilla vältyt isommilta haasteilta ja ongelmaan tarttuminen ajoissa voi olla järkevin teko kehosi kannalta.

 

Sisältää

 

● 3 x 60 min LPG-hoitokerrat

● kokonaistilanteen lähtökartoituksen

● kotiohjeet

● palautumisen seurannan yhdessä ammattilaisen kanssa

 

Hinta 210 euroa. Kesto noin 1 kuukausi. Tapaamiset 1 viikon välein.

PAKETTEIHIN SISÄLTYY

Jokaiseen pakettiin kuuluu laaja kartoitus alkuun, jossa selvitetään syytä alipalautumiseen sekä kiputiloihin. Jotta palautuminen parantuisi ja vaivat pysyisivät poissa, saat sinulle suunnitellut ohjeet jatkon kannalta.

YKSITTÄINEN HOITOKERTA VAI SARJAPAKETTI?

Toisille riittää yksi käyntikerta, mutta pitkittyneissä oireissa ja vaivoissa usein tarvitaan pidempi seurantajakso. Pidemmällä seurantajaksolla asiakkaan motivaatio parantumiseen ja omatoimiseen kuntoutukseen on myös usein parempi.

LUENNOT

Käyn mielelläni pitämässä luentoja työpaikoilla, urheiluseuroissa tai kuntosaleilla hyvinvoinnista ja palautumisesta. Luennon teema voi olla esimerkiksi työergonomia tai niskahartiaperäisten kipujen ehkäiseminen ja hoitaminen. Urheiluseuroille suunnattuja luentoja pidän urheilulääketieteen näkökulmasta mm. urheiluvammoista niiden ehkäisystä ja hoidosta.

FYSIIKKAVALMENNUS

Naprapaatti voi tehdä myös fysiikkavalmennusta yksilövalmenuksena tai isommille porukoille (työyhteisöt, joukkueet, kaveriporukat). Fysiikkavalmenuksessa voimme keskittyä oikeaoppiseen fysiikkaharjoitteluun, vammojen ennaltaehkäisyyn sekä palautumiseen.